dimarts, 2 de març del 2010

Recordatori excursió Safari Parc El Verger.


Pares/Mares dels alumnes del C.E.I.P. Manuel Sanchis Guarner, de l'Olleria:

Els recordem que l'excursió al Safari Parc de Vergel és ja el proper divendres, dia 5 de Març, el divendres d'aquesta setmana. Tots els alumnes del Col•legi (Infantil + Primària) tenim l'excursió al Safari Parc (Vergel).
L'activitat s'emmarca dins de la Programació General Anual del centre per al present curs 2009-2010, i ha sigut aprovada pel Consell Escolar de centre. Els autobusos de l'excursió disposen de cinturons de seguretat.
Seria convenient que per a assistir-hi a la mateixa, els xiquets i les xiquetes vestiren roba còmoda i portaren una (o dues) botelleta d'aigua, l'esmorzar i el dinar, i una gorra i per al sol. Segons l'oratge que faja podria anular-se l'excursió, cas en el qual ja s'avisaria i hi hauria classe normal al col·legi.

3 comentaris:

  1. ELS XIQUETS HAN DE PORTAR ALGUNA COSA EN ESPECIAL? NO SÉ, GORRA, NO-SÉ-QUANTS ENTREPANS... O POTSER HI HA ALGUNA COSA QUE NO PODEN PORTAR COM, PER EXEMPLE, LLEPOLIES, O MÒBILS, O PESSEPÉS....?

    ResponElimina
  2. Ja he afegit la informació al missatge principal en referència al menjar i vestimenta, així com complements.
    Pel que fa a:
    - Llepolies: Allò que està bé, està bé. És a dir, que qui deixe el seu/a fill/a que porte llepolies, que li les limite, només unes poques, i que li deixe clar que no és per a repartir-les (perquè hi ha mares que no volen que els seus en mengen).
    - Mòbil no, però si és per a fotos sí, NOMÉS PER A FOTOS, SENSE FUNCIÓ DE PARLAR.
    - PSP, Nds i demés, així com càmeres digitals: Si en porten, hauran de fer-se responsables 100% d'ells, ningú no les vigilarà en cap moment, sense reclamacions.

    Gràcies. Si teniu cap dubte, pregunteu.

    ResponElimina
  3. Atenció, s'ha canviat la informació referent a la possibilitat de pluja. Cap la possibilitat de què s'anul·le l'excursió.

    ResponElimina

L'Oratge a l'Olleria. El temps avui i els propers dies.

Total de visualitzacions de pàgina: