divendres, 12 de març del 2010

Comparativa ordinadors portàtils (netbooks).

Adjunt els pose un enllaç per a veure la comparativa dels ordinadors i preus de què disposem fins ara. Els pregue que s'ho miren i el proper dimecres, dia 17 de Març, a les 12 h., entren i acordem què ens interessa més. Després posarem una llista pe ra veure qui realment està disposat a posar un ordinador portàtil a disposició del seu fill/a per al curs que ve, i veure així si hi ha suficient gent com per a introduir-lo a la dinàmica de l'aula el curs que ve. Igualment, si algú coneix una oferta que considere important, que l'aporte.
Gràcies.

COMPARATIVA ORDINADORS netbooks. (Premeu ací).

2 comentaris:

  1. Ens sembla que l'ordinador que més ens agrada és el Point of View. Ha d'agafar cadascú el que li agrade més o hem de comprar tots els mateix? És que no sé com ho heu plantejat, o si hem de triat tots el mateix perquè ens siga més barat, o perquè tots tinguen unes característiques semblants... Això em passa per no haver anat a la reunió, m'ho tinc merescut!
    Eva

    ResponElimina
  2. Tractarem de triar-ne un, consensuadament, per a que fora eixe el que compraren, no obstant això, si algú discrepa pot compar-se'n un diferent. Sí que hauria de vigilar que fora el mateix Sistema Operatiu i això. El Point of View està molt bé, però no sé per què l'informàtic diu que la distribuïdora no li'l recomana. Hem de valorar-ho tot i el dimecres decidim.
    Jose.

    ResponElimina

L'Oratge a l'Olleria. El temps avui i els propers dies.

Total de visualitzacions de pàgina: