dijous, 4 de març del 2010

Deures d'avuí.



- VALEN. Pàgina 68. Escriure el text: descripció d'una persona.
- MATEM. Pàg. 96. Ex: 1 i 2.
- CASTE. Traer información sobre un animal real, fantástico o extinguido.

Us recorde que demà és l'excursió al Safari Parc de Verger. Cal que esteu tots i totes a les 8:45 a l'escola per a eixir a les 8:50, ja que el viatge és llarg i cal arribar prompte. Si passara res i, degut a l'oratge, haguérem de suspendre l'excursió, us avisaríem i demà hi hauria classe normal, al col·legi.
Qui falte per entregar la Descripció de paisatges, que ja està exposada al RAcó de l'Escriptor, que la porte el dilluns sense falta.

Bona excursió i Bon cap de Setmana.

5 comentaris:

  1. Jordi i Andreu formen un equip i han triat el "grifo" per fer el treball. Ho pose perquè no hi haja repetició d'animals, a poder ser, que si no és molt farragós i molt avorrit.
    Eva.

    ResponElimina
  2. Val, em sembla molt bé.
    Us recorde a tots i totes, que el dilluns cal que porteu la informació sobre l'animal escollit per tal d'iniciar el treball sobre el mateix. Les parelles (ó equips d'ú, de dos o de tres) es trien elles mateixes i han de triar un animal real, fantàstic o extingit per tal de buscar informació i elaborar un xicotet treball sobre el mateix. Tammateix, us recorde que, en acabar el treball, farem una presentació en Powerpoint sobre el vostre animal escollit, tot basant-nos en el vostre treball.
    Si algú més envia l'equip i animal triat, millor, ANIMEU-VOS!!

    Gràcies, Jose.

    ResponElimina
  3. Per cert, us informe de què la distribució de la classe de tercer ha canviat totalment. El dilluns quan anem a classe ja veureu com tot està en un altre lloc. Esperem que aquesta nova distribució es mostre tan positiva com s'ha concebut.
    Jose.

    ResponElimina
  4. Ah! Se m'oblidava! He vist que has posat l'enunciat del treball en castellà. Supose que serà perquè els xiquets han de fer-lo en castellà, no? A veure si ara porten tot i han de traduir-ho.
    Eva

    ResponElimina
  5. Si, efectivament, el treball de l'animal és en castellà perquè és de l'assignatura de Castella. Tracte de posar cada cosa en l'idioma en què és, tot i que podria haver-se'm passat, clar.
    Jose.

    ResponElimina

L'Oratge a l'Olleria. El temps avui i els propers dies.

Total de visualitzacions de pàgina: